Sobrino torna quatre mesos després

Feia quatre mesos que no apareixia en una convocatòria. De fet, l'últim cop que va poder disputar alguns minuts amb el Girona va ser abans de Nadal, i des d'aleshores, Rubén Sobrino ha passat un dels calvaris més importants de la seva carrera com a futbolista professional.

El manxec va arribar a l'estiu a Montilivi amb una lesió mal solucionada de finals de la temporada anterior, la qual li va provocar moltes molèsties i recaigudes a principi de la vigent campanya. De totes maneres, ni el club ni el jugador eren conscients que la lesió del curs anterior mai havia estat eradicada del tot, i que per aquest motiu estava tenint tants problemes físics, i no va ser fins al desembre, quan els doctors del Girona se'n van adonar, que es va decidir tornar a operar al davanter cedit pel Manchester City.

Ara, quatre mesos després, Rubén Sobrino està del tot recuperat, i de fet, aprofitant que Jairo no podrà viatjar a Lugo per problemes físics, Pablo Machín l'ha inclòs a la convocatòria, tot i que no s'espera que jugui d'inici. El tècnic sorià, en ser qüestionat per si el manxec serà un jugador important pel Girona aquest final de temporada, ha estat clar en dir que "Si mig coix ja ens va aportar, estic segur que d'aquí a final de temporada ens deixarà pinzellades del jugador que és". En la mateixa línia va respondre fa unes setmanes el seu segon, Jordi Guerrero, qui en una entrevista a Gironistes Online va assegurar que quan estigués del tot bé "ajudaria molt a l'equip".

Tot i només haver pogut disputar quatre dels trenta-dos partits possibles amb el Girona, els quals ni va arribar a completar, ja s'ha començat a especular amb la seva continuïtat el curs vinent i el mateix futbolista ha manifestat la seva intenció de seguir. Tot i que ni Girona ni Manchester City han dit res al respecte, tot sembla indicar que si la voluntat dels catalans és continuar comptant una temporada més amb Sobrino, els 'citizens' no posaran cap problema en allargar un any més el préstec.

Comentaris