Això no serà tan fàcil

Després de guanyar al Mallorca de forma agònica i fins i tot una mica injusta, i en conseqüència d'entrar per primer com en tota la temporada en Play-Off, molta gent ja donava per suposat que el Girona seria un dels quatre equips candidats a fer-se amb el tercer bitllet que dóna accés a l'ascens a Primera Divisió. Si més no, poca gent tenia en compte la duresa dels tres rivals restants aleshores. El Valladolid, l'Alcorcón i la Ponfe.

En la primera d'aquestes tres cites, i en principi la més assumible, el desplaçament a Valladolid, l'equip va punxar i només va poder treure un punt d'un partit gris i travat, on per desgràcia, el més destacat va ser la greu lesió de Lejeune, que el farà estar bastants mesos allunyat dels terrenys de joc.

Amb aquest empat molta gent va tornar a tocar de peus a terra. La realitat que s'estava vivint era fictícia. No era possible que després d'una primera volta tan decebedora, de descens, el Girona acabes tenint tantes facilitats per entrar als Play-Off. L'espessor de l'equip en atac i la més que probable pèrdua de la sisena plaça és quelcom que ha fet que la majoria de la gent tingui clar que entrar al Play-Off no serà tan fàcil com es creia, i que s'haurà de suar molt, i també tenir la sort de cara, per poder estar al final de la quaranta dosena jornada entre els sis primers.

L'Alcorcón, jugant-se també el Play-Off, i la Ponferradina, lluitant per evitar el descens, seran els dos equips encarregats de jutjar si el Girona és capaç d'arribar a un Play-Off pel qual fa sis mesos era impensable lluitar.

Comentaris