Còrdova 1-0 Girona: El Girona posa el joc i el Còrdova el gol

Després dels resultats d'aquest cap de setmana dels rivals més directes, el Girona arribava a l'Arcàngel amb l'opció de posar-se de ple dins del play-off d'ascens i de continuar a tan sols quatre punts de l'ascens directe si guanyava.

Per a la cita, Pablo Machín, que no tenia cap baixa significativa a l'equip, va fer rotacions i Sebas Coris, Borja García i Christian Herrera van entrar en el lloc que aquestes últimes jornades havien ocupat Javi Álamo, Àlex Granell i Jaime Mata, respectivament.

El primer temps va començar amb clar domini gironí, com ja sol ser habitual, però tot i això, les ocasions va costar que arribessin i no va ser fins ben entrat el primer temps quan van arribar les dues més clares. Primer va ser un xut ras i potent de Borja García que va aconseguir rebutjar el meta rival, Razak, i posteriorment va ser Lejeune qui, rematant una centrada del mateix Borja, va estar a punt d'obrir el marcador, però Razak de nou, ho va evitar. El Còrdova, per la seva banda, esperava al Girona darrere, tancat completament al seu propi camp, i era incapaç de crear alguna acció de perill que posés en problemes a Isaac Becerra. Tot i haver merescut el Girona posar-se per davant en el marcador, finalment es va arribar al descans amb empat a zero però amb la sensació que molt havien de canviar les coses perquè els homes de Pablo Machín no s'acabessin enduent la victòria.

La represa va presentar moltes sorpreses per a tothom. El Còrdova, que gairebé no havia donat senyals de vida en tota la primera meitat, va sortir molt endollat i va començar a crear ocasions des del primer minut, mentre que a l'altra banda, el Girona les veia venir i no tan sols era incapaç de desplegar el magnífic joc que havia ofert a la primera meitat, sinó que ni tan sols era capaç de fer una jugada perillosa en atac. En una d'aquestes aproximacions del CòrdovaFlorin Andone va posar una pilota dins l'àrea i Pedro Ríos, guanyant l'esquena a Lejeune, va rematar sol davant Becerra a gol. Amb l'u a zero, el Còrdova va tornar a tancar-se dins el seu camp igual que a la primera meitat, i el Girona, tot i intentar-ho, va acabar sent incapaç d'empatar el partit i va acabar patint la setena derrota de la temporada fora de casa, que curiosament, igual que les altres sis, va ser per u a zero.

Sense aquests tres punts, els de Machín se'ls escapen les possibilitats d'ascens directe, que ara queda a set, però continuen situats a tan sols un punt del play-off. De totes maneres, Alcorcón, Elx i Còrdova ja sumen cinquanta-cinc punts, els mateixos que els gironins, i si l'equip no guanya diumenge vinent en terres il·licitanes, podria dir adéu a la possibilitat de jugar el play-off, o si més no, se li podria complicar bastant.

Comentaris