Mereixem ser-hi

Si bé és cert que durant la primera volta el Girona no va aconseguir obtenir els resultats esperats i que va ser a només un punt d'entrar en descens, l'equip de Pablo Machín mai va deixar de donar la cara, i la confiança del vestuari en la seva feina ha acabat donant fruits en aquest segon tram de temporada, on l'equip ha acabat recordant en molts partits al de la temporada passada.

Aquesta millora, de fet, ha estat tan dràstica que ha permès al Girona acabar optant a entrar en play-off, quan mesos endarrere, concretament abans de les vacances de Nadal, un gol en l'últim instant de Kiko Olivas al camp del Mallorca va evitar que l'equip caigués en descens, amb el qual havia estat temptejant fins aleshores. Però les vacances van permetre agafar aire als homes de Machín, i després de les festes nadalenques van tornar amb tanta força que cinc mesos després han aconseguit donar una volta tan espectacular a la situació que ara són setens, estan a un punt del sisè, i només han perdut dos encontres en tota la segona volta.

Amb la derrota a Còrdova la setmana passada, combinada amb els bons resultats dels rivals directes, el Girona va donar un petit pas endarrere, deixant a set punts els llocs d'ascens directe, i sent atrapat per equips de sota com l'Alcorcón, l'Elx o el mateix Còrdova. De totes maneres, la derrota del Real Oviedo va permetre a l'equip continuar a tan sols un punt del play-off.

Ara, a causa de la victòria de l'Oviedo a Miranda d'Ebre, al Girona se li posa complicat entrar en el play-off aquesta jornada encara que guanyi a Elx, però l'empat del Saragossa a Sòria i l'enfrontament directe entre el Nàstic i el Leganés de demà fan que si els gironins treuen els tres punts del camp dels il·licitans se situïn a tan sols un i dos de la majoria d'equips del play-off, i depèn de com, si l'Alabès no puntua contra l'Alcorcón, a quatre de l'ascens directe.

Comentaris