Valladolid 0-0 Girona: Partit apte només per somnífers

L'última jornada, on els de Machín van guanyar al Mallorca, va permetre al Girona entrar per primera vegada en tota la temporada en Play-Off. Amb tres partits per davant, el Girona era conscient que no havia de fallar si volia acabar en el mateix lloc que estava o més amunt, però en la primera de les tres cites, a Pucelaels blanc-i-vermells van punxar.

Sent el partit entre setmana i estant en mig de dos caps de setmana amb lliga també, Pablo Machín va decidir fer rotacions i va introduir sis canvis en l'onze titular respecte al de l'última jornada. AlcaláSobrino, Mata, Alcaraz, Granell i Maffeo van tornar a l'onze, mentre que RichyLekić, Cristian, Eloi, Borja i Álamo van descansar.

El partit ja va començar malament. A escassos deu minuts de l'inici, Lejeune va caure a terra després d'una topada desafortunada amb Alcalá i en intentar reincorporar-se, el central francès va haver-se de tirar terra i demanar l'entrada de la llitera per endur-se'l. En el seu lloc va entrar Richy, provocant això un canvi de posicions dels altres dos centrals. El partit va continuar, i es va arribar al final del primer temps pràcticament sense ocasions. La pilota no passava de més de tres quarts del camp, ni per un cantó ni per l'altre. Tots dos equips defensaven amb serietat i eren incapaços de crear una sola jugada d'atac. L'única del Girona en tot el primer temps va arribar en els últims minuts, quan Mata, amb un gran moviment, va aconseguir desfer-se dels seus defensors i va plantar-se sol davant Kepa, qui va poder rebutjar el potent xut del madrileny.

La segona meitat va començar igual que la primera. El partit era gris i travat, i la situació ni canviava, ni hi havia previsió que canvies. Els davanters no apareixien i la pilota no li durava gens a cap dels dos conjunts. La lentitud de Machín per fer entrar homes de refresc va ser un altre obstacle en un dia on ningú va estar encertat. Uns minuts on el Valladolid va aconseguir provar tímidament a Becerra van acabar sent el més d'estacat d'una segona meitat, que igual que tot el partit, va ser per oblidar.

Aquest resultat, combinat amb els d'alguns rivals directes, ha provocat que el Girona torni a sortir dels llocs de promoció i es vegi obligat a derrotar l'Alcorcón diumenge vinent a Montilivi per continuar somiant.

D'altra banda, s'ha obert un bri d'esperança per Florian Lejeune. El central, que tenia tota la pinta que no tornaria a jugar fins vora Nadal, ha conegut avui que la seva lesió no és tan greu, i que tot i que és difícil, encara podria arribar a jugar el partit de tornada d'una hipotètica final del Play-Off d'ascens.

Comentaris