Benvingut Portu

Tan sols quatre dies després que el Girona perdés per segon any consecutiu l'opció d'aconseguir l'ascens a Primera, avui, el club ha anunciat el primer fitxatge de cara a la pròxima temporada. Es tracta de Portu, un migcampista creatiu amb molta arribada que aquest passat curs va descendre a Segona B amb l'Albacete. Portu, que ha estat temptejat per molts conjunts de la Lliga Adelante durant aquests últims dies, s'incorporarà a les ordres de Pablo Machín aquest mateix juliol, igual que la resta de jugadors, en la data fixada per començar la pretemporada.

Cristian Portugues, conegut popularment com a Portu, d'origen murcià, és un futbolista que es va iniciar al futbol base del València, club amb el qual va arribar a debutar a Primera Divisió, però mai sense aconseguir continuïtat. Ara fa dos estius, el primer fitxatge del nou Girona es va incorporar a les files de l'Albacete, club que va abandonar fa uns dies en consumar-se el descens a Segona B.

Amb trenta-nou partits disputats aquesta temporada, en els que ha anotat sis gols, ha estat un dels futbolistes més importants d'un Albacete que finalment no ha pogut mantenir la categoria. De totes maneres, Portu, avalat també per les dades del curs anterior, on en trenta-vuit partits va anotar també sis gols, no ha tingut problemes per trobar un nou equip, i és que molts dels equips de Segona van intentar fer-se amb els seus serveis, i tot i que també es parlava que podien arribar ofertes de Primera Divisió al jugador, finalment no va ser així i d'aquí que ja s'hagi fet oficial la seva vinculació pels tres pròxims anys amb el Girona.

El recent i il·lusionant fitxatge del Girona lluitarà amb Borja García la temporada que ve per un lloc amb l'onze, i qui sap si també amb Eloi Amagat. El que està clar, és que de moment, juntament amb Álex Granell, Pere Pons, el ja nomenat Borja GarcíaRubén Alcaraz i Pol Llonch, forma part del mig del camp d'al nivell del Girona, que de totes maneres, podria perdre a Pere Pons si arriba una oferta de Primera Divisió i alhora recuperar Eloi si aquest decideix acceptar l'oferta de renovació que des de fa temps té sobre la taula.

Comentaris