Osasuna 2-1 Girona: El millor està per arribar

Després d'eliminar al Còrdova i sense temps gairebé per celebrar-ho, el Girona visitava El Sadar amb ganes d'aconseguir un resultat interessant de cara a la tornada.

Conscient de la gran càrrega de partits que els seus futbolistes porten a les cames, Pablo Machín va decidir fer rotacions a l'onze per tal d'afrontar el partit en les millors condicions possibles. MaffeoAlcalá, Granell i Mata van entrar en detriment d'AdayRichy, Eloi i Sobrino respecte a la tornada contra el Còrdova.

El partit va començar igual que a Còrdova, amb una defensa incomprensiblement un altre cop embovada, que va encaixar l'u a zero als set minuts de partit després d'una errada de Carlos Clerc. Tot i això, els gironins van saber aguantar les envestides de l'Osasuna en els següents minuts i de mica en mica van anar fent-se amb el control del partit. De totes maneres, continuaven sense arribar ocasions clares, però almenys, els navarresos eren incapaços de crear perill.

La segona meitat va començar com havia acabat la primera. Domini del Girona contra un Osasuna que les veia venir. De totes maneres, els de Monreal intentaven de tant en tant, sense èxit però amb molt de perill, alguns contracops en jugades aïllades. El Girona, de totes maneres, no perdia la cara al partit, i és que sabia que tot i perdre per la mínima, si no marcava, la tornada a Montilivi encara es faria més llarga i complicada. No va ser fins a la recta final del partit quan gràcies a una molt bona centrada d'AlcaláKiko Olivas va posar la cama per batre a Nauzet i anotar així l'empat i un gol fora de casa vital pel Girona en la tornada a Montilivi. De totes maneres, poc va durar l'alegria, i és que cinc minuts més tard, Maikel va anotar un gol que farà al Girona afrontar dissabte la tornada de la final del play-off d'ascens amb el mateix resultat de desavantatge que en semis contra el Còrdova, a qui finalment es va batre en una tarda èpica a Montilivi el passat diumenge.

Per tant, aquest dissabte a les set de la tarda, els homes de Machín rebran a Montilivi a un Osasuna que patirà de valent des del primer minut, i és que Montilivi serà un infern pels navarresos dissabte, ja que estarà ple de gom a gom per presenciar una cita amb la història del club blanc-i-vermell.

Comentaris