Cifu torna per quedar-se

Després de perdre l'ascens i en conseqüència a jugadors molt importants com Isaac BecerraFlorian Lejeune i Jaime Mata, peces fonamentals del Girona que tantes al·legries ha donat aquests dos últims anys, Quique Cárcel es va posar mans a l'obra per confeccionar una plantilla capaç de lluitar per tercera temporada consecutiva per l'ascens.

Demostrant la serietat i el bon funcionament de l'entitat des que se'n va fer càrrec la nova propietat, el club va tancar ja molts fitxatges entre finals de juny i principis de juliol de manera que totes les noves incorporacions comencessin des del primer dia la temporada.

Fran Sandaza o Ramalho, entre d'altres, eren els noms més destacats del mercat del Girona, ja que tornaven al club un any després de marxar quan es va frustrar l'ascens a Primera en la millor temporada del club a Segona. Cifuentes, amo i senyor del carril dret també d'aquell equip, va començar a sonar amb força fa uns per tornar en no estar passant per un bon moment al Màlaga, club al qual pertany.

I tal dit, tal fet. Cifu, que després de sortir del Girona l'estiu passat va tornar a l'Elx, club al qual pertanyia, va fitxar pel Màlaga a l'hivern, després de continuar rendint a un molt bon nivell a terres il·licitanes. De totes maneres, el salt de Segona a Primera no el va arribar a fer mai, i és que en tota la segona volta, no va jugar ni un sol minut amb el Màlaga. Ni l'afició el va rebre bé, ni el cos tècnic va apostar per ell, ni el vestuari el veia capacitat per jugar a Primera, i davant d'aquesta situació va decidir veient el fort interès del Girona tornar com a cedit a Montilivi, on va passar probablement el millor any de la seva carrera.

Amb Cifu ja van set fitxatges, i per tant, amb tota seguretat Pablo Machín podrà començar la pretemporada amb la plantilla pràcticament tancada, quelcom atípic a Girona, i és que en els últims estius, moltes incorporacions s'havien demorat fins als últims dies de mercat. De totes maneres tot dependrà de les baixes. De moment, tot apunta al fet que ja no sortirà ningú més, però a mesura que avanci la pretemporada, el club podria estudiar donar porta a Javi ÁlamoSebas Coris i Rubén Alcaraz.

Comentaris