Pol Llonch abandonarà el Girona

El que fins ara era un secret a veus ho ha deixat de ser. Pràcticament tothom s'ho imaginava, però les informacions al respecte eren pràcticament inexistents i aquells que coneixien bé el talent del futbolista encara somiaven amb què el Girona el retingués un altre any. Segons ha pogut saber Gironistes Online, Pol Llonch abandonarà el Girona, com a cedit o amb la carta de llibertat sota el braç, buscant un equip que li ofereixi els minuts i les oportunitats que aquest any no ha tingut.

Pol Llonch va donar els seus primers passos com a futbolista al futbol base de l'Europa. D'allà va marxar a l'Hospitalet, on va acabar esdevenint una peça fonamental en l'equip i va arribar a superar de llarg el centenar de partits a Segona B amb el primer equip tenint només vint-i-un anys. Això va fer que l'estiu de dos mil catorze es convertís en un dels futbolistes més cotitzats del mercat de la categoria de bronze. Molts equips, entre ells els filials de Barça i Espanyol, van intentar seduir-lo, i al final van acabar sent aquests segons els que se'l van endur. Allà, Pol Llonch es va convertir en un dels futbolistes amb més futur del club, i va arribar a debutar amb el primer equip de la mà de Sergio González, però a l'estiu següent l'overbooking en la seva mateixa posició al primer equip va fer impossible que es fes un lloc en aquest, i això en conseqüència va provocar la seva sortida, i és que la Segona B on militava amb el filial ja se li quedava molt petita.

A partir d'aquí la història ja és coneguda per tots els gironins. Quique Cárcel se l'endú al Girona, i tot i que comença la temporada amb bastants minuts reconvertit per Machín a carriler dret per l'absència dels dos habituals en aquesta posició, acaba relegat a la graderia sense motiu aparent. De fet, ni la lesió de Pere Pons, que ocupa la mateixa posició que ell, va permetre que Pablo Machín li donés una oportunitat per demostrar el seu talent a la seva posició natural.

Sabedors que Pablo Machín no compta amb ell pel curs que bé, el Girona i Pol Llonch ja busquen una sortida en forma de cessió o d'agent lliure, més probable. Equips de Segona B i de Segona s'han interessat en el pivot defensiu català, i aquest decidirà el seu futur en els pròxims dies. Encara que el desig de Pol Llonch és continuar a la categoria de plata i gaudir-la, quelcom que no ha pogut fer a Girona, tot dependrà de si algun equip dels interessats acaba apostant per ell o no.

Comentaris