René ja és del Girona, i Mata del Valladolid

La marxa d'Isaac Becerra al Valladolid i el retorn de Germán Parreño a l'Espanyol havien deixat momentàniament orfe la porteria del Girona. El director esportiu, Quique Cárcel, que des de fa temps ja treballava en la confecció de la nova plantilla, tenia un extens llistat amb diferents candidats per suplir a Becerra amb els quals ja portava dies negociant, i finalment, dimecres passat es va saber que un dels encarregats de fer oblidar al meta badaloní serà René, exporter de Jaén i Llagostera, entre altres equips.

Isaac Becerra va arribar a Girona fa quatre temporades, i des d'aleshores no ha parat de créixer, fins que l'última temporada fins i tot va aconseguir el trofeu Zamora de Segona Divisió. Amb ell sota pals, el Girona ha jugat tres play-off d'ascens a Primera històrics, encara que sense poder sortir victoriós en cap d'ells. El meta badaloní, que no va acceptar l'oferta de renovació perquè volia iniciar una nova etapa lluny de Montilivi, deixa gravats records inesborrables a la memòria de tots els gironins i també el llistó molt alt per al seu substitut, així que no serà gens fàcil suplir-lo. De totes maneres, René, juntament amb un altre porter que arribarà en els pròxims dies, provaran de fer-lo oblidar amb les seves actuacions.

El porter andalús ex del Llagostera ha firmat per dues temporades i serà presentat en les pròximes hores. De totes maneres, ningú li assegura la titularitat, i és que haurà de lluitar amb l'altre meta que vingui i guanyar-se la confiança de Machín si vol fer-se un forat a l'onze. Pel que fa al seu competidor, serà anunciat en els pròxims dies, quan el club tanqui el seu fitxatge, però en cap cas es demorarà gaire la seva contractació, i és que la idea de la direcció esportiva és que Machín ja tingui a la seva disposició els dos metes quan d'aquí a uns dies comenci la pretemporada. Raúl i Alberto són els que en aquests moments tenen més paperetes per acabar vestint de blanc-i-vermell, però tampoc es descarta que Cárcel estigui treballant amb altres opcions.

D'altra banda, el Valladolid ha confirmat el que fins ara era un secret a veus. Jaime Mata, una de les referències en atac del Girona aquestes dues últimes temporades, ha seguit els passos d'Isaac Becerra i vestirà de blanc-i-violeta l'any que ve a les ordres de Paco Herrera. El davanter madrileny, que a diferència del seu company havia arribat feia dos anys, tampoc va acceptar l'oferta de renovació i des de fa setmanes que ja tenia emparaulada la seva marxa al club castellà.

Comentaris