Marí i Saúl apuntalen la defensa

Faltaven peces encara per completar el puzle, però Quique Cárcel s'ha afanyat i a falta de menys d'una setmana per començar la lliga ja té enllestit tot l'equip a excepció d'un punta, en el que treballa sense pressa però tampoc sense calma. Els últims en arribar Pablo Marí i Saúl García, dos jugadors joves i amb futur que aterren a Girona en principi per ser titulars a la defensa.

Respecte al primer, Pablo Marí, és un central esquerrà amb bona sortida de pilota, de només vint-i-dos anys, amb molta projecció, i que arriba cedit pel Manchester City, que el va comprar fa uns dies al Nàstic de Tarragona, on tot i haver estat un element important aquests últims anys amb l'equip tarragoní, havia perdut cert protagonisme després de l'arribada de nous fitxatges que a més a més, havien provocat un overbooking a la seva posició. Pablo Marí, un central molt alt, de mentre noranta-u, que destaca sobretot en el joc aeri, arriba per cobrir la baixa de Richy, que fa uns dies va patir una inoportuna lesió que el tindrà com a mínim dos mesos fora dels terrenys de joc.

Pel que fa a Saúl García, és un lateral esquerrà molt jove que no tindrà problemes per adaptar-se al carril a causa de la seva capacitat física, i que arriba cedit per un any sense opció de compra pel Dépor, equip que el va fitxar del Ràcing ara fa un any i el va cedir el curs passat al Tenerife, on va deixar mostra de la seva qualitat i es va convertir en titular indiscutible al lateral. Saúl, que ja va tenir els seus primers minuts en l'últim amistós de pretemporada contra el Sabadell, va ser presentat ahir i va assegurar que tot i que el seu objectiu és triomfar al Dépor, vol adaptar-se quan abans al sistema de Machín i ajudar a l'equip a fer coses grans.

A on encara no hi ha novetats és a la davantera. Després de l'esperat adéu de LekićCárcel va confirmar que treballen per dur un substitut, que serà l'últim fitxatge de l'estiu pel Girona FC. Encara que sembla que l'escollit podria ser Mamadou Koné, amb qui ja estaria tot molt avançat, Quique Cárcel va mostrar hermetisme total en aquesta qüestió i no va voler ni confirmar ni desmentir res. Per contra, va ser molt clar amb la possibilitat que Clerc tornes dient que tot i que va estar a punt de concretar-se l'operació, Osasuna va reaccionar a temps i va aconseguir endur-se'l a Navarra.

Comentaris