Quique Cárcel treballa a contrarellotge

Quan semblava que ja tenia tots els deures fets, a Quique Cárcel se li ha girat feina, i a només una setmana de començar la lliga, i a dues que es tanqui el mercat, té l'obligació de portar diferents peces a posicions que en els últims dies han quedat minvades d'efectius. Principalment la defensa, on tot i comptar amb totes les posicions doblades, les garanties de tenir tots els perfils necessaris són nul·les per diferents motius, entre ells, i el principal, les lesions.

Amb Ramalho, Kiko Olivas, Richy, Alcalá, Carles Mas i Juanpe, res feia pensar que Quique Cárcel hauria d'estar treballant ara a contrarellotge amb la contractació d'un central, però la ja coneguda lesió de llarga durada de Carles Mas sumada a la que recentment se li ha diagnosticat a Richy i que li impedirà trepitjar el verd com a mínim en els següents dos mesos, han fet que s'encengui la llum d'alerta a Montilivi. Amb la defensa de tres que utilitza Pablo Machín, quatre centrals són pocs, i ja és conegut d'altres temporades que si no abunden jugadors en aquesta demarcació, s'arriba al final del campionat amb moltes mancances, i és que les lesions i els problemes físics d'aquests durant el curs ja s'han convertit en quelcom normal i habitual a Girona. Per aquest motiu, com ja he dit abans, Quique Cárcel s'ha posat a treballar de valent per trobar un central de garanties que pugui reforçar aquesta demarcació, i ara mateix, l'escollit seria Pablo Marí, que l'any passat es va sortir al Nàstic. L'operació es faria via Manchester City, i arribaria a Montilivi cedit, com ja va passar l'any passat amb Lejeune o Sobrino, per una temporada sense opció de compra.

D'altra banda, Cárcel també treballa per trobar un carriler esquerrà després del fracàs d'Álex Menéndez, que va durar nou dies i no va arribar ni a debutar. Tot i la dificultat de trobar un jugador d'aquest perfil a aquestes alçades de mercat, l'operació ja estaria bastant avançada, i l'escollit seria, davant la impossibilitat d'aconseguir un any més la cessió de Clerc, Saúl García, un jove talent que arribaria cedit sense opció de compra del Deportivo de la Coruña. De fet, segons s'explica a Galícia, el futbolista ja estaria a Girona des de fa uns dies per passar el reconeixement mèdic, i seria presentat en les pròximes hores, tenint així l'oportunitat de posar-se de manera immediata a les ordres de Pablo Machín per intentar arribar a estar a punt la setmana vinent per al primer partit de lliga a Sevilla.

Per si no era suficient, a Quique Cárcel se li ha afegit un nou mal de cap en les últimes hores després que Lekic decidís abandonar l'entitat rumb a Mallorca, quelcom que ha reduït la nòmina de davanters a quatre per dues posicions, i que fa necessari contractar un substitut pel serbi per complaure el desig de Pablo Machín de comptar amb cinc homes de diferents perfils en atac per poder tenir opcions de sobres a l'hora de confeccionar els onzes. De moment, el principal candidat a incorporar-se a la disciplina blanc-i-vermella seria Mamadou Koné, per qui ja es va presentar una oferta el mes de juliol, però que va ser rebutjada tant pel Ràcing, club al qual pertany, com pel mateix jugador. De totes maneres Quique Cárcel no ha tirat encara la tovallola i confia en poder dur al golejador a Girona. De totes maneres, també treballa amb segones opcions, com la d'Asdrúbal, amb qui ja s'hauria començat a parlar.

Comentaris