Volem cap a Primera Divisió

Situació actual real: Segona posició a falta de quatre jornades. Ens trobem pràcticament a la recta final de la temporada i estem a on volem estar; acabant la lliga en segona posició, i per tant, pujant directament a Primera Divisió.

En aquesta columna m'agradaria acabar la temporada parlant de les sensacions que ens han transmès aquest grup de campions: aquest dissabte em trobava a València per veure el partidàs de Segona: Levante vs. Girona. Va estar un partit de  a , a on els nostres jugadors ho varen donar tot, i es va acabar decidint per petits detalls que marquen el resultat final i que, realment, el converteixen en un partit de Primera. Per tant, hem d'aprendre d'aquesta experiència. L'equip va tenir certes imprecisions que es poden corregir en els pròxims partits, i magníficament, l'afició va estar al costat, ajudant i donant tot el suport. Les sensacions entre les aficions van estar formidables i el nostre Girona va estar de Primera.

És important assenyalar que les quatre jornades restants són quatre finals per poder aconseguir aquesta segona posició. Sí o sí hem de guanyar el pròxim partit a Montilivi contra l'Alcorcón, un equip que l'última jornada va provar un esquema de 5-4-1 que l'hi donat resultat; per tant, esperem que busqui el contraatac i cedeixi la possessió al Girona. Li urgeix guanyar per agafar-se a la salvació.

La setmana següent jugarem contra el Nàstic de Tarragona. Un altre equip amb necessitat de guanyar per la permanència i que fa varietats d'esquemes com l'Alcorcón, jugant amb defensa de quatre o cinc homes.

El nostre Girona ha de jugar com ells saben, amb pressió a camp contrari i molta concentració entre tot l'equip, com ho han anat fent durant quasi tot el campionat: pressió, retall, control i goool!

L'afició ha de fer de jugador número dotze al màxim, donant suport amb molta intensitat durant els noranta minuts de cada partit. Hem d'estar a l'altura de les finals dels altres anys i, fins i tot, hem de superar-nos perquè l'equip noti i senti la intensitat i la força per aconseguir la victòria. L'equip ha de sortir a gaudir jugant el seu partit, sense nervis, amb molta il·lusió i totalment entregat a l'objectiu comú. Guanyant L'Alcorcón i el Nàstic seríem matemàticament de Primera. Endavant vermells-i-blancs!

Perry Lleonart.

Comentaris