Quin escenari necessita el Peralada per pujar?

El Peralada es troba a un sol partit de fer història. L'equip dirigit per Arnau Sala va empatar a un el passat diumenge a Vigo en un partit on per joc desplegat va merèixer molt més, i el pròxim diumenge dia 25 de juny, a dos quarts de set, rebrà el Rápido de Bouzas al Municipal. En noranta minuts es decidirà quin dels dos conjunts aconsegueix arribar per primera vegada en la seva història a la categoria de bronze del futbol estatal, però els locals jugaran amb el factor camp a favor, i és que el Municipal de Peralada s'omplirà a vessar. L'expectació per ser partícip de la gesta dels blanc-i-verds escassos quinze dies després de la del Girona, és màxima. Però quins resultats li valdrien al Peralada per proclamar-se nou equip de Segona B, i quins, per contra, li barrarien les portes i el deixarien a Tercera?

A favor [0-0 i victòria]
Doncs el cert és que el conjunt dirigit per Arnau Sala començarà el partit a Segona B. Un marcador sense moviment, de 0-0, els valdria per assolir l'objectiu i completar una temporada per a la història, i és que malgrat que el global de l'eliminatòria seria d'empat, el gol anotat a camp rival en l'anada li valdria per proclamar-se guanyador de l'eliminatòria. Evidentment, també valdria qualsevol victòria, independentment del resultat.

En contra [Tots els empats a partir del 2-2 i derrota]
Diferent seria en cas que l'empat fos amb gols. Si aquest esdevingués per dos o més gols, seria el Rápido de Bouzas qui aconseguiria l'ascens, conseqüència d'anotar més gols a camp contrari, per més que el global de l'eliminatòria fos d'empat. Per tant, a partir del segon gol del Rápido de Bouzasal Peralada sempre en necessitaria un més per no quedar-se a les portes de Segona B, ja que no li valdria l'empat. Com és lògic, una victòria visitant també deixaria als d'Arnau Sala sense cap opció de promocionar.

Pròrroga [1-1]
Només un resultat podria forçar la pròrroga, i en cas d'acabar-se aquesta sense moviments, els penals, i és l'1-1. La repetició del resultat de l'anada, que deixaria un global de 2-2, esdevindria l'única forma d'allargar l'agonia per conèixer el desenllaç més dels noranta minuts reglamentaris.