Alcaraz, renovat i cedit

Era qüestió de dies. Igual que amb Sebas Coris, l'idea era que ja no s'incorporés amb el grup al primer entrenament, i pogués iniciar la pretemporada amb el seu nou club. La diferència, això sí, és que abans el Girona havia d'ampliar el contracte de Rubén Alcaraz per evitar que quedés lliure després de l'any a préstec a la Lliga123. Un cop fet, i és que seguirà a Montilivi tres anys més, fins al 2020, ha estat cedit per un any i sense opció a compra a l'Almeria, amb qui ja s'havia arribat a un acord, i on coincidirà de nou amb el seu excompany René Román. Així doncs, queda descartada l'opció que competeixi a Osasuna juntament amb Sebas Coris, i es desdibuixa el possible retorn de Carlos Clerc, o si més no, ja no sembla tan senzill.

Rubén Alcaraz ha tingut una participació notable amb el Girona aquest últim curs, i és que malgrat que habitualment Pablo Machín l'ha emprat com a revulsiu o comodí, ha aconseguit gaudir de minuts (no tant de regularitat) i ha anotat cinc gols. En el seu segon curs a Segona A després de ser incorporat de l'Hospitalet l'estiu anterior, el creixement del futbolista barceloní va a l'alça, i la idea de la direcció esportiva, igual que amb Coris, és fer-los un lloc a l'equip l'any vinent si aquest es consolida a Primera Divisió. Però davant la nul·la possibilitat d'oferir-los minuts aquest curs, club i jugadors han decidit que el millor era buscar una via de sortida per acumular experiència i rodatge.

A Almeria Alcaraz estarà sota les ordres de Luis Miguel Ramis. L'exfutbolista, ara a les banquetes, va arribar a la recta final de la temporada passada per evitar el descens de l'equip andalús a Segona B, i ho va assolir. Aquest curs, el club es marca l'objectiu de lluitar per intentar tornar a una Primera Divisió a la qual van competir durant molts cursos consecutius. Rubén Alcaraz haurà de pugnar amb contrastats i talentosos migcampistes per fer-se un lloc a l'onze, però la forta aposta de l'Almeria per ell fa preveure que oportunitats no n'hi faltaran.

Jordi Pineda.

Comentaris