Breus d'actualitat: 14 de juliol de 2017

Carles Planas, presentat a Montilivi
El lateral català, quart reforç del Girona durant aquest estiu, ha estat presentat aquest matí davant la premsa i els afeccionats. Considerat pràcticament de la casa, s'ha mostrat disposat a ser partícip de la bona adaptació dels de fora, al mateix temps que s'ha mostrat disposat a jugar on el míster li requereixi, i és que la polivalència entre l'eix i la banda esdevenen el seu punt fort. Està convençut que per les seves característiques podrà adaptar-se al carril.

Quique Cárcel afirma tenir tres carrilers: Errada o relliscada?
En plena roda de premsa el director esportiu del Girona, responent a una pregunta sobre el nombre d'efectius necessaris a la banda, ha afirmat tenir tres carrilers a la plantilla. La qüestió és si ha estat un lapsus inoportú o una relliscada fruit d'una traïció del subconscient. En cas que fos la segona opció, es podria deure que comptaria ja amb un jugador a la posició que tindria aparaulat, i podria ser Pablo Maffeo. El que sí que ha aclarit Quique Cárcel és que la idea seria tenir entre quatre i cinc jugadors al carril, on segur que arribarà un altre efectiu de perfil esquerrà.

Douglas Luiz agrada, i molt; Denayer no vol venir
Quique Cárcel s'ha desfet en el·logis pel jove pivot brasiler malgrat que no ha ni confirmat ni desmentit negociacions per ell. El cert, però, és que després de fitxar pel Manchester City estaria molt a prop de sortir cedit cap a Montilivi. Denayer, en canvi, es resisteix a recalar al Girona, i fa força per marxar al Lió. Quique Cárcel ha tret ferro a les declaracions del central anglès perquè afirma que no ha pogut comprovar la seva veracitat, però ha remarcat que si realment són com han sortit publicades, no tenen intenció d'incorporar-lo.

Cristian Herrera rescindeix i marxa al Lugo
Des d'un primer moment la direcció esportiva va deixar clar a Cristian Herrera que no comptaven amb ell pel projecte a Primera Divisió. El davanter canari ha arribat aquesta tarda a un acord amb el club per rescindir contracte i minuts després s'ha fet oficial el seu fitxatge pel Lugo, on arribarà amb la carta de llibertat. Amb la seva sortida, la recessió de René i les cessions d'Alcaraz i Coris, i a falta de saber que succeeix amb Ramalho, Eloi i Sandaza, considerats interrogants, l'únic que dilluns s'hauria d'incorporar a la feina malgrat no tenir cabuda a l'equip és Kiko Olivas, que continua parlant amb el club per trobar una via de sortida.

Maxi Villa i Andrés Romero, pel Peralada
Els dos joves talents uruguaians finalment han arribat a Montilivi. L'ascens frustrat del Peralada va frenar l'operació, però un cop l'equip alt-empordanès ha aconseguit fer-se amb un lloc a la categoria de bronze per la via econòmica, han aterrat ambdós a Montilivi i es posaran a partir d'ara sota les ordres d'Arnau Sala, al Peralada. Quique Cárcel s'ha mostrat convençut que tenen condicions per promocionar al primer equip si se'ls requereix. D'entrada arriben com a cedits i el Girona es reserva una opció de compra al finalitzar la temporada.

Marc Carbó i Chele, al Llagostera
Ambdós jugadors, vitals en la columna vertebral del Peralada en aquesta última temporada, s'han compromès amb el Llagostera. Oriol Alsina els va reclutar pel Llagostera després de l'ascens frustrat esportivament a Segona B, i un cop confirmat l'ascens administratiu del Peralada, igual que altres companys, ja tenien preacords signats. Així doncs, el Girona perd dos jugadors amb un prometedor futur, però ja treballar per incorporar-ne de nous.

El Girona confirma un amistós a Reus
El Girona ha fet oficial el cinquè amistós d'aquesta pretemporada. Serà contra Reus el 12 d'agost, en el que es preveu l'últim abans de l'estrena oficial a Primera Divisió. Amb cinc partits ja concretats, tres d'ells contra equips anglesos i els altres dos contra conjunts catalans de Segona, el club estudiaria buscar un altre compromís al començament de la setmana del 9 d'agost. Tampoc es descarta que la pretemporada ja no pateixi més modificacions. El Trofeu Costa Brava, en esterisc.

Jordi Pineda.

Comentaris