Breus d'actualitat: 19 de juliol de 2017

Les noves samarretes, demà
El Girona i Umbro presentaran demà dijous a les 12h les noves equipacions per la temporada entrant. Segons el comunicat del mateix club, les elàstiques tindran un disseny exclusiu que comptarà amb detalls referents a la història i la identitat de l'entitat. Estan en pre-venda des del començament de la setmana, i els cinquanta primers afeccionats a adquirir-la abans que vegi la llum la rebran el mateix dia de la presentació, a casa. Divendres ja es podran comprar de forma online i presencial a Montilivi.

Compàs d'espera pels quatre 'citizens'
No és cap secret que Pablo Maffeo, Aleix García, Douglas Luiz i Marlos Moreno formaran part del nou Girona. Tots quatre arribaran cedits pel Manchester City, i ja s'han deixat veure per les rodalies de Girona. De fet, segons TV3, van entrenar amb el grup durant les sessions a porta tancada de la mini estada a Peralada. Enguany podrien viatjar de nou a Manchester amb tot el grup per realitzar l'estada corresponent sense ser oficialment jugadors del club. L'anunci s'està demorant, però no tardarà.

Caicedo i Stuani, objectius prioritaris
Felipe Caicedo ho té pràcticament fet amb el Girona. El davanter equatorià arribarà cedit a Montilivi per l'Espanyol, amb una opció de compra a final de temporada. L'operació està molt avançada i Caicedo aterrarà a Montilivi un cop s'hagin resolt els últims serrells. Stuani, que va compartir atac amb Caicedo a l'Espanyol fa dues temporades, és l'altre objectiu prioritari de Quique per la punta d'atac. L'uruguaià vol marxar i farà pressió al Boro, i tornar a LaLiga Santander seria molt temptador per un Stuani que té contracte en vigor fins al 2019. El Girona, que ja sap el que és negociar amb el Middlesbrouh, intentarà repetir amb Stuani l'exitosa operació realitzada per Bernardo, que es trobava en unes condicions similars.

El calendari finalment se sabrà divendres
La detenció de Villar, president de la RFEF, va comportar la decisió de l'organisme d'anul·lar tots els actes de la setmana vigent, i entre ells, el sorteig del calendari previst pel pròxim dijous. La idea inicial era traslladar l'esdeveniment a la pròxima setmana, però la pressió de LaLiga i el CSD han derivat en un canvi de plans, i finalment el sorteig del calendari es realitzarà el pròxim divendres 21 a les 12:30h i serà presidit per l'expresident blaugrana Joan Gaspart, ara vicepresident de la Federació.

Sandaza se'n va cedit a Qatar
El davanter toledà era un dels quatre interrogants per aquesta pròxima temporada. Però com René Román, ja no va tornar a Catalunya després de les vacances perquè Pablo Machín i Quique Cárcel van decidir tancar-li les portes del primer equip considerant que comptaven amb millors opcions al mercat. El veterà davanter es va acomiadar amb un comunicat per les xarxes socials on va agraïr el suport de l'afició i es va mostrar molest amb el club. La seva elevada fitxa i els dos anys restants de contracte han motivat que es busqués una cessió com a via de sortida, al Al-Ahli de Qatar que entrena Joaquín Caparrós.

Jordi Pineda.

Comentaris