Breus d'actualitat: 22 de juliol de 2017

La nova samarreta veu la llum
La nova samarreta va veure la llum el passat dijous i va aixecar passions entre l'afició gironina. Umbro ha apostat per recuperar les franges amples en l'estrena a Primera Divisió i donar presència als colors groc i negre, presents també a l'escut. Els pantalons tornaran a ser vermells, mentre que les mitges comptaran amb el negre com a clar protagonista.

El calendari, sortejat
El Girona s'estrenarà a Montilivi davant l'Atlètic. Dues jornades consecutives a l'estadi, la segona contra el Màlaga, donaran el tret de sortida a un inici de competició d'alta exigència on en deu jornades tocarà enfrontar-se als set primers de l'última temporada. Las Palmas esdevindrà l'última parada del curs de l'estrena, i a Girona es confia a arribar-hi amb els deures fets.

Kévin Sonial Peralada
Igual que amb Maxi Villa i Andrés Romero, el Girona s'ha fet amb els serveis de Kévin Soni, un jove davanter centre africà de dinou anys amb molt talent, extremadament ràpid i que apunta grans maneres, i posteriorment l'ha cedit al Peralada perquè creixi a Segona B a les ordres d'Arnau Sala, tot i que podria alternar amb el primer equip i Pablo Machín ho considera oportú. Arriba procedent de la base del Bordeaux, conjunt francès de la Ligue 1, tot i que l'últim curs va jugar a préstec al Pau FC, un equip de la tercera divisió francesa.

Cristhian Stuani ja és oficial
El davanter uruguaià viatjarà avui dissabte a Manchester per conèixer els seus nous companys i posar-se a treballar amb el grup, i ja podrà ser utilitzat per Machín en l'amistós de dimarts si el tècnic sorià ho creu convenient. Arriba traspassat pel Boro i firma per tres temporades, tot i que no s'han desvelat les xifres de l'operació. Als seus 30 anys l'avalen l'experiència i els gols.

Caicedo es refreda
El davanter equatorià semblava molt a prop de recalar a Montilivi però les últimes hores han refredat l'operació i en l'actualitat està més fora que dins. L'acord amb Caicedo s'ha truncat pel milió i mig que havia de rebaixar-se del seu salari i l'interès emergent del Losc Lille francès, que fins i tot ha enviat un representat a Barcelona per emprendre negociacions. Tot i això, encara no se'l descarta, però ja es treballa amb altres opcions.

Relliscada a Manchester amb Maffeo
Amb motiu del primer partit de pretemporada, a porta tancada, contra el Huddersfield, diversos jugadors s'han fotografiat amb el seu tècnic, Piotr Haluch, i aquest posteriorment l'ha pujat a Twitter. Juntament amb ell posaven Pere Pons, Eloi Amagat, Portu, Bono, Kiko Olivas i un Pablo Maffeo equipat amb la roba d'entrenament del Girona. Una relliscada que malgrat els intents del Girona per amagar-ho fins a l'anunci oficial, confirma que els quatre cedits pel Manchester City ja s'exerciten amb el grup. Haluch ha esborrat posteriorment la piulada, però ja era massa tard, perquè la instantània ja s'havia fet viral.

Ensopegada en el primer partit de pretemporada
Malgrat que el partit era a porta tancada i no han transcendit més detalls que la derrota del Girona per zero a un, l'equip de Pablo Machín ha enfrontat aquest dissabte un duel d'entrenament davant el Huddersfield Town anglès, recentment ascendit a la Premier League en quedar segon classificat de la Championship, i podrien haver debutat ja algunes de les noves incorporacions. Dimarts vinent s'estrenarà l'esquadra de Pablo Machín en un partit amistós que ja serà obert al públic.

Pablo Machín ja és a Twitter
El tècnic sorià s'estrena a Twitter. Pablo Machín s'ha creat un perfil a la xarxa social, que ja comptava amb la presència de tots els seus companys de cos tècnic, i ja ha començat a interactuar amb els afeccionats gironins. En dos dies d'activitat acumula fins a 2524 seguidors i ahir va aprofitar per mostrar la seva satisfacció de començar la temporada a Montilivi davant l'Atlètic de Madrid.

Jordi Pineda.

Comentaris