Breus d'actualitat: 13 de juliol de 2017

Espinosa, presentat a Montilivi
Bernardo Espinosa va ser presentat ahir a Montilivi. El central colombià, que va prometre molt compromís i treball per assolir els objectius pels quals lluitarà el Girona i va assegurar que intentarà aportar la seva experiència a un equip novell a la categoria, també va concretar la seva posició sobre el terreny de joc, i malgrat que va assegurar que prefereix jugar al mig, com a lliure, va matisar que és capaç d'adaptar-se als costats, i va afirmar sentir-se molt còmode amb aquest sistema, que ja coneixia de la temporada passada al Boro de Karanka.

Alcaraz, renovat fins el 2020 i cedit a l'Almeria
El migcampista ha ampliat el seu contracte, que expirava a final del curs entrant, tres anys més, i seguirà lligat amb el Girona fins a 2020. Un cop assegurada la seva continuïtat, el Girona l'ha cedit a l'Almeria, on coincidirà amb René Román, perquè agafi més rodatge a Segona A, i la idea, igual que amb Sebas Coris, és comptar amb ells el pròxim curs si el Girona es consolida a Primera Divisió.

Setmana clau pel futur de la plantilla
Moltes carpetes encara estan obertes, i en la que serà l'última setmana abans de l'inici dels entrenaments, Quique Cárcel en podria anar tancant. Havent trobat destinació a Coris i Alcaraz, ara falta rescindir Olivas i Herrera, amb qui no es compta, però el director esportiu va reconèixer que res s'ha mogut, i podrien començar la pretemporada amb l'equip si no hi ha un gir en els pròxims dies. Jonas Ramalho, Eloi Amagat i Fran Sandaza, de moment, segueixen, i abans de marxar a Manchester el Girona confia a concretar alguns fitxatges.

Es disparen els rumors sobre Gerard Gumbau i David Timor
Segons apunta Ivan Quirós, Gerard Gumbau, que ha quedat en llibertat després de no renovar la seva vinculació amb el Barça B i ha sonat amb força durant els últims dies per tornar a Girona, estaria a prop d'incorporar-se al Leganés. La seva arribada podria provocar la sortida d'un altre vell conegut a Montilivi, David Timor, i les especulacions sobre el seu possible retorn estan a l'ordre del dia.

Es parla amb el Manchester City
Delfí Geli no va voler aclarir l'estat de les negociacions amb el Manchester City per la compra del club, i va deixar la porta oberta que tot segueixi com fins ara. En l'àmbit esportiu, Denayer, defensa central del conjunt anglès, va declarar ahir que el seu desig és vestir la samarreta del Lió la pròxima temporada, amb qui ja hauria arribat a un acord, però el City inisteix perquè recali a Montilivi. Ell no vol venir. També s'apunta avui que els 'cityzens' podrien pagar 12 milions per Douglas Luiz, un talent brasiler, i deixar-lo cedit el primer curs a Girona.

Maffeo, un secret a veus
El seu retorn és un secret a veus. En la primera sessió d'entrenament del Manchester City ja no es va exercitar, i de forma paral·lela va penjar a les xarxes socials un enigmàtic missatge que va disparar la rumorologia de la immediatesa del seu retorn. Quique Cárcel, que sí que va reconèixer negociacions, no va voler donar pistes sobre quan es produirà el seu retorn, però el cert és que seria pròxim perquè la idea és que pugui començar la pretemporada el dia disset entrenant amb el grup.

El Peralada ja és de Segona B
La RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) ha confirmat avui que el CF Peralada competirà a Segona Divisió B la pròxima temporada. El pagament dels 133.000€ per ocupar la vacant deixada pel Gavà, descendit per problemes econòmics, ha estat efectuat correctament, i seguint la proposta realitzada per la temporada entrant, el CF Peralada debutarà al bronze pertanyent al grup tercer, on es veurà les cares amb equips de la mateixa Catalunya com també de Balears, València i Aragó.

Marc Carbó, a prop del Llagostera?
El jove pivot gironí, una peça clau del Peralada que ha aconseguit promocionar a Segona B, podria seguir l'estela de Marc Rovirola i marxar a la UE Llagostera. Segons apunten algunes informacions, hauria estat encandilat per Oriol Alsina, però tocarà esperar notícies oficials. Aviat, el Peralada anunciarà els jugadors que segueixen al club, i la gran incògnita es centra en Marc Carbó, l'únic integrant del Peralada que el curs passat va arribar a debutar amb el Girona a Segona A. Gianni també està en interrogant.

Jordi Pineda.

Comentaris