La nova samarreta veu la llum

Les noves samarretes del Girona van veure ahir la llum. Tal com va anunciar el club, l'elàstica, dissenyada juntament amb Umbro, es va fer pública a primera hora del matí mitjançant les xarxes socials, i va aixecar passions entre una afició que en general no discrepa en absolut del disseny que s'ha portat a terme en aquesta nova equipació amb la qual l'entitat s'estrenarà a la màxima categoria del futbol estatal.

Les diferències respecte a la de l'últim curs són notables. Per començar, Umbro ha decidit apostar per recuperar les franges amples, per davant i per darrere, en detriment a les estretes que havien estat protagonistes dels últims dissenys. El blanc i el vermell, com és lògic, predomina, però es complementa amb detalls grocs i negres, colors que també tenen protagonisme a l'escut, i una senyera que s'ha afegit a l'inferior de la part davantera apel·la al sentiment catalanista de l'entitat. També té cabuda a la samarreta un detall de la història del club, i és que mitjançant un estètic logotip es recorda que el Girona porta des de 1930 donant guerra. Un altre dels canvis més significatius el trobem als pantalons que formaran part de la nova equipació, i és que malgrat que Kappa va optar fa dues temporades per recuperar el color blau que sempre havia lluït el club abans que fa menys d'una dècada Nike decidís canviar-ho per temes comercials, ara el vermell torna a ser l'escollit.

L'elàstica ja ha arribat a casa dels primers cinquanta afeccionats que la van sol·licitar a la pre-venda, i a partir d'ahir divendres ja es va poder adquirir via online i també a la botiga oficial de Montilivi. Els jugadors se l'enfundaran per primer cop en el duel de pretemporada a Anglaterra del pròxim dimarts 25 de juliol, mentre que en competició oficial l'estrenaran el cap de setmana del 20 juliol davant l'Atlètic de Madrid, en un duel que es disputarà a Montilivi.

Com en anys anteriors, el Girona ha optat per fer públic únicament el disseny de la primera equipació, mentre que faltant un mes per l'inici del campionat, la segona encara portarà uns dies més d'intriga i s'haurà d'esperar. De totes maneres, es preveu que el color blau tornarà a ser el principal protagonista en clara referència al Manchester City, i no s'emprarà fins al segon cap de setmana de setembre, el de la Diada, quan tocarà visitar San Mamés.

Jordi Pineda.

Comentaris