Larry Kayode i Johan Mojica apuntalen l'equip

Quique Cárcel comença a tancar l'històric equip que aquest any competirà a Primera Divisió. El tècnic esportiu ha assolit aquesta setmana la contractació de Larry Kayode, màxim golejador de la lliga austríaca el passat curs, al mateix temps que el retorn de Johan Andrés Mojica, que malgrat militar al Girona només durant els sis últims mesos del passat campionat, es va posar l'afició de Montilivi a la butxaca. Davanter i carriler apuntalen un equip que ha patit moltes modificacions aquest estiu, però que ara encara la recta final en aquest apartat. Un altre punta, un central si acaba marxant Kiko Olivas i un carriler o un pivot serien les úniques tasques pendent que li quedarien a un Quique Cárcel que ja ha enllestit el gros de la feina que el passat juny se li acumulava.

Quant a Larry Kayode és un davanter nigerià de 24 que si bé no destaca per la seva envergadura (1,74 m) es perfila com un autèntic golejador. 17 gols amb 33 partits li va valdre el curs passat la condició de màxim anotador a la lliga austríaca a les files de l'Àustria de Viena, mentre que el curs anterior n'havia anotat 13 en 34. 13 en va anotar també el curs immediatament anterior al citat, però en aquella ocasió a la lliga de Qatar, i disputant tan sols 10 encontres. El Manchester City s'hi va fixar i va assolir la seva contractació la setmana passada, essent cedit al Girona perquè ajudi a l'equip a satisfer els seus objectius en aquest primer curs a Primera Divisió. Amb Stuani i Marlos lluitarà per un lloc als onzes de Pablo Machín, on els minuts van molt cars.

Mojica ja és ben conegut a Montilivi. Nascut a Colòmbia, serà el tercer jugador de Cali que militarà a la plantilla, juntament amb Bernardo i Marlos, i pugnarà per una plaça al carril esquerre, on lluitarà amb Aday, com la temporada passada, i Carles Planas. Amb molta projecció ofensiva, destaca per la seva velocitat i l'habilitat amb la pilota als peus, si bé el curs passat va mostrar, en ocasions, algunes carències en l'aspecte defensiu. Enguany Mojica, que va debutar fugaçment a Primera amb el Rayo Vallecano, empren una nova etapa a Montilivi, on arribarà cedit de nou pel mateix conjunt madrileny, si bé es desconeix si en aquesta ocasió s'establirà opció de compra pel Girona. Ambdós seran presentats la setmana entrant.

Jordi Pineda.

Comentaris