Vivències en l'etapa inicial de la història de Primera del Girona

Ens trobem a l'inici de temporada. Dos partits celebrats, amb uns resultats inèdits i tancant les últimes incorporacions de l'equip.
 En aquesta columna m'agradaria explicar-vos les sensacions que hi ha dins una gran majoria d'afeccionats i simpatitzants del Girona FC.


Hem passat pràcticament tot l'estiu, després de la gran festa de comiat de la 2a Divisió i, durant aquest temps, hem estat il·lusionats amb els diferents fixatges i cessions que ha anat tenint l'equip.
En primer lloc, un 10 per com s'ha anat portant tot des de l'entitat: Organitzar les renovacions, les noves altes, tot el que inclou les participacions de l'afició, les noves instal·lacions en un temps rècord, etc.

En aquests moments, havent fet dos partits, ens trobem a la 6a. posició de la classificació general. L'equip ens està donant tota una fórmula de Força+Il·lusió+Competència+Unió que el resultat es veu clarament; l'afició ha estat i estarà al costat, ajudant i donant tot el suport. Les sensacions entre els aficionats són immillorables i cal que això no es perdi mai. El nostre president, director tècnic, equip tècnic i entrenador estan fent una feina impagable, se'ls veu que hi posen tota la il·lusió en tots els passos que van fent, i creieu-me que, veient tots els altres equips de Primera, no n'hi ha cap que ens guanyi amb això.

L'afició ha d'ésser SEMPRE el jugador número 12 al màxim, donant suport amb molta intensitat durant els 90 minuts de cada partit, que l'equip noti i senti la intensitat i la força per aconseguir la victòria. L'equip ha de sortir a gaudir jugant el seu partit, sense nervis, amb molta il·lusió i totalment entregat a l'objectiu comú. Qui sap si potser anem a Europa; de totes maneres no hem de perdre el Nord i sempre estar al costat de l'equip, rodejant-lo de Força, Alegria i Sentiment. Aquesta és la fórmula guanyadora, no ho oblideu.


Aquest cap de setmana jugarem contra l'Athletic Club, allà al Nou San Mamés. Jo hi penso ser, ens veiem i, recordant frases cèlebres: Sortim tots al camp i gaudim de la vetllada!


Pere LLeonart.


Comentaris